Vuokrattavat tilat

Kuva ei mittakaavassa

Saarenkylän Nuorisoseuran toiminnan tukemiseksi vuokraamme nuorisoseuran taloa eli SaNua tilaisuuksien pitopaikaksi. Talo on kunnostettu ja tilat ovat varattavissa joko kokonaisuutena tai kukin tila erikseen. SaNulla on myös toimiva keittiö.

SaNulla on järjestetty monia messuja ja isoja myyjäisiä. Onpa jopa yli 200 hengen häätkin tanssittu näissä tiloissa. Seuralta löytyy esim. perhejuhlia varten valkoiset liinat ja yli 200 hengen astiasto tarjoiluja varten. Seuran kautta voidaan järjestää myös monenlaiset ruokatarjoilut tilaisuuteen. Pyydä tarjous!

SaNun tilat ovat hyvin muuntautuvat. Maksimi kapasiteetti on yli tuhat henkeä. Iso sali on noin 400 m2 ja samaksi tilaksi liitettävä pieni sali noin 140 m2. Teatterimuodossa Isoon saliin mahtuu 400 hlöä. Ravintolatilaan mahtuu 140 hlöä, sen yhteydessä on keittiö. Toisessa kerroksessa Kokoustila max 50 henkilölle.

Tilavuokrausasioissa voit lähettää yhteystietosi sähköpostilla ristopet(at) co.inet.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Tai voit soittaa Puheenjohtaja Risto Petäjäniemelle 0400 690 706.